Klaar voor de zomer?

Zwoele zomerdagen met je baby zijn niet altijd even makkelijk. Met deze 5 summerproof items ga je zonder zorgen samen op pad. Check jij ze allemaal af?

1. Keep it cool

Tetrastof en badstof. 2 stofjes waar je de zomer gewoon niet zonder kan. Ze zijn ideaal voor de warme zomerdagen en houden je mini koel. Comfortabel, luchtig en oh-zo-schattig. Een musthave voor de zomer. Ga voor hetzelfde stofje voor top en bottom of combineer de stoffen met elkaar. De stoerdere badstof met licht tetra zorgt voor een leuk effectje. Tip: kleed je baby niet te warm of te koud aan. Kijk even naar wat je zelf aan doet en hou het gelijk. Twijfel je nog? Als je mini’s nekje bezweet aanvoelt, dan mag er een laagje uit. Voel het wat kouder aan? Doe dan een extra vestje aan.

spons babymeisjes
Shop the look
Shop hemd
Shop kruippakje
Shop short

zonnehoedje baby's2. Zonnehoedjes

Vergeet als de zon schijnt zeker je mini geen hoedje op te zetten. Dat beschermt zowel hun hoofdje als hun gezichtje net wat meer tegen de zon. Dat is belangrijk, want een zonnesteek is niet leuk voor je mini en voor jou (veel huilbuien verzekerd). Kies er eentje die goed bij hun outfit past of een petje dat je overal mee naartoe kan nemen. Superschattig ook!

3. Zwemkleding met UPF 50+

Baby’s vinden het heerlijk om in het water te spelen. Pssst: wist je dat al onze baby zwemkleding UPF 50+ heeft? Superhandig! Zo is je kleine kapoen optimaal beschermd tegen de gevaarlijke straling van de zon. Vergeet zeker niet met zonnecrème in te smeren met een zo hoog mogelijke UV-factor. 

Een zonnebril kan niet missen uit je mini’s zomerlook: ze staan niet alleen schattig, maar beschermen ook je mini’s ogen. 

zonnebrillen voor baby's

slaapzak baby

4. Zomerslaapzakje

Is je baby een klauteraar of beweegt hij/zij veel in hun slaap? Dan is een slaapzak de oplossing. Daardoor rolt je baby minder makkelijk van rug naar buik, raken ze minder makkelijk blootgewoeld waardoor ze het koud kunnen krijgen en klimt je baby minder makkelijk uit het bed. 

In de zomer kies je best voor een zomerslaapzak. Zonder mouwtjes en duidelijk luchtiger door de lage TOG-waarde. Lees hier alle informatie over de juiste TOG-waarde voor je mini’s slaapzak. Kies een slaapzak in de juiste maat en koop hem niet op de groei. Anders kan je mini er namelijk in wegzakken en in een te kleine slaapzak hebben de beentjes niet genoeg ruimte.

tetradoek baby

 

5. Tetradoeken

Hydrofiele doeken of tetradoeken zijn jouw redder in nood voor heel wat situaties. De doeken nemen erg goed vocht op en dat maakt ze onmisbaar met een kleine baby in huis. Gebruik ze als slabbetje, handdoek na een badje, om je kindje in te bakeren of als licht dekentje voor als het wat frisser wordt.

Psst: personaliseer je tetradoek met Studio Unique. Ook superleuk als cadeautje!

TOP