Zwangerschapsaankondiging

Wij hebben iets te vertellen…

Een spannend moment: aan iedereen vertellen dat jullie een kindje verwachten! Met onze schattige personaliseerbare rompertjes kan je het leuke nieuws met de hele wereld delen. 

Ken jij Studio Unique al? Het is ons kindje van gepersonaliseerde kleding. Je (koos)naam of quote laat je borduren of printen op een item naar keuze binnen ons Studio Unique-assortiment. Onze babyrompertjes zijn er in verschillende kleuren en opschriften, ideaal om aan te kondigen dat jullie zwanger zijn.

Wie vertel ik het en hoe? 

Familie die kort bij jullie staan wil je graag als eerste op de hoogte brengen. Hoe leuk als ze een verrassing kunnen openen met een klein rompertje in en een echo van jouw lieve schat. Dat maakt het nét wat persoonlijker en uniek. Ook leuk om te geven aan de grootouders in wording zijn onze gepersonaliseerde T-shirts. Je kan ze bedrukken met een leuke quote om aan te kondigen dat ze de leukste oma of opa zijn. De hint zal snel duidelijk zijn en ze hebben er nog lang veel plezier van.

Daarna is het tijd om aan de hele wereld te tonen dat jullie in verwachting zijn van een klein wondertje. Tip? Personaliseer een romper op www.jbc.be/studiounique met baby/team/family en de achternaam. Maak een leuke foto en plaats ‘m op Instagram. Superleuk voor de foto én om je kleintje er na de bevalling in te zien. Psst: maak ook een foto voor en na de bevalling met je mini in z’n rompertje. Leuk als herinnering!

Cadeautip

Ken jij iemand die een supermama of papa wordt? Het is ook superleuk om de baby-items te personaliseren met hun achternaam of als je de naam van het kindje al weet. Persoonlijk en uniek? De liefste oma, opa, meter of peter ben jij!

TOP