Zwangerschapskleding: essentials

Tijdens je hele zwangerschap is comfy key. Geen snijdende bandjes en geen te strakke broeken of blouses. In plaats daarvan een comfortabele jeans of broek, een top die past en een mooi kleedje dat aansluit om je buik mee in de kijker te zetten. Maak je look af met items uit onze damescollectie die ideaal zijn om achteraf ook nog te dragen. Ontdek hieronder de 3 essentials die je volgens MOMster Lieve niet kan missen tijdens je zwangerschap!

Comfortabele jurken

Een zwangerschapsjurk of een jurk uit de damescollectie met genoeg elasticiteit? Check! Het is een must die je niet kan wegdenken tijdens je zwangerschap. Ideaal om te showen met je buikje en het zit zo comfortabel. Je kan er makkelijk in bewegen en door de zachte stofjes kan je er uren in vertoeven.

De ideale (jeans)broek mét tailleband

In het begin denk je misschien dat je nog in je jeansbroeken past, maar comfortabel is het toch allemaal niet. Vaak zit er niet zoveel stretch in je jeans waardoor je buikje er toch snel uitgroeit. Tijd voor een comfortabele zwangerschapsjeans. Ontdek de jeans van Atelier Maman, de zwangerschapscollectie van JBC, mét tailleband in skinny of slim fit. Je zal niets liever willen dragen. Het ondersteunt je buik, de taille van je jeans zit wat lager waardoor ze niet snijdt op je buik én je kan makkelijk bewegen en combineren. 

Combineer met damescollectie

Je look maak je hélemaal af met stuks die je nog hebt of vindt in de reguliere damescollectie van JBC. Zo hoef je niet superveel kleding te kopen die je maar een bepaalde tijd kan dragen. Tip: je kan ook een maatje groter kopen zodat het item zowel tijdens je zwangerschap als erna nog goed zit. Oversized = in! 

TOP