7 weetjes over de JBC babycollectie

Je baby ziet er altijd goed uit in de collecties van JBC. Leuke prints, zachte stoffen, een comfortabele pasvorm én dat voor een mooie prijs!

1. Kwaliteitsvolle babykleding

Bij JBC hebben we voor je baby comfy basics en steeds weer nieuwe collecties in verschillende kleuren en maten. Tijdens het ontwerpen van onze babycollecties houden we rekening met strenge veiligheidseisen. Onze outfits zien er dus niet alleen leuk uit, maar ze zitten ook goed en beschermen je mini optimaal. Kwalitatieve babykleding voor een zacht prijsje, dat is JBC.

2. Voor de allerkleinsten

 

Onze newborn collectie is beschikbaar van maatje 50 t.e.m. 68.  Alle rompertjes hebben vooraan drukknopen zodat je ze niet over het hoofdje hoeft aan te trekken. De zachte stof met 95% biokatoen en 5% elastaan houdt je baby lekker warm.

“Onze collecties vergezellen je vanaf het begin van je zwangerschap en tijdens elke mijlpaal in de eerste twee levensjaren van je baby.”
– GOELE, CATEGORY BRAND MANAGER BABY –

3. 100% comfort

Bij het ontwerpen van onze babycollecties kiezen we voor praktische items die je mini met plezier gaat dragen. Zo zitten bijvoorbeeld onze sweatdenims echt lekker. Die items met de look van jeans en het comfort van een jogging zijn een musthave in elke babykleerkast.

4. Overslagnaad rompers

De rompertjes die geen drukknoopjes aan de voorkant hebben, zijn voorzien met een overslagnaad aan de schouders. Makkelijk om de romper langs onder uit te trekken in geval van een vieze pamper. Een must!

5. Slimme drukknopen

Dankzij de slimme drukknoopjes in onze pyjamasets heb je je baby zo aangekleed voor het slapengaan. De knopen met dezelfde kleur moeten op elkaar. Even drukken en klaar!

6. Biologisch & betaalbaar

Wist je dat we voor heel wat van onze babycollecties met biokatoen werken? Niet alleen heeft die stof een zachte handfeel, maar ze is ook huidvriendelijk en hypoallergeen. Ons biologisch katoen wordt eco-vriendelijk gekweekt, zonder pesticiden. Dat is beter voor het milieu. Biologisch textiel dat lief is voor de planeet én de gevoelige babyhuid, de beste keuze voor de eerste garderobe.

7. Veilig in de zon

Voor zonnige dagen hebben we voor je kleintje leuke zwemkleding met UPF 50+. Alle zwempakjes houden uv-straling tegen en beschermen ook de rug en schoudertjes tegen de zon. Combineer de zwemkleding met een bijpassend zonnehoedje en een zonnebril en je mini is klaar voor een dagje strand!

TOP