Mooi zwanger in de zwangerschapsleggings van Atelier Maman

Hippe zwangerschapsmode is er in alle vormen en kleuren, maar het moet vooral comfortabel zijn. Daarom kan een legging er absoluut niet in ontbreken. Die vind je in onze gloednieuwe Atelier Maman-collectie. Met die collectie willen we je vooral inspireren tijdens alle belangrijke momenten in jouw leven.

Comfy en rekbaar

Je wordt binnenkort mama, en je wil deze spannende tijd natuurlijk zo comfy mogelijk doorbrengen. Wat er echter niet spannend zal zijn, is jouw kleding. Daarom is er de relaxte legging, die een ode is aan comfort dankzij de rekbare band, voor grote en kleine buikjes.

Met een zwangerschapslegging voel je je elke dag goed in je vel, of je hem nu combineert met een kleedje of een leuke T-shirt. Met een item met knooplint accentueer je bovendien erg leuk jouw mooiste accessoire tijdens deze 9 maanden: je buik.

Seizoensloze klassieker

De legging is een van de meest zorgeloze basics die er is. En hij helpt je om van deze periode een zo stressvrij mogelijke tijd te maken. Met een leuke sneaker erbij en een warme pufferjas style je hem moeiteloos voor boodschappen of het werk.

Comfy stretch

Gelukkig past dit multifunctionele basisstuk bij alles en voelt de legging met rekbare band aan als een tweede huid. Je buik groeit en de streepjes op je shirt worden plaatselijk steeds breder. Maar niet gevreesd: zacht katoen kan elke verandering aan.

TOP