Comfy wear van Atelier Maman

Je goed in je vel voelen is belangrijk en dat geldt natuurlijk dubbel zo veel wanneer je zwanger bent. Tijdens deze periode ligt de focus op comfort nog een tikje hoger dan anders. Met de nieuwe lijn zwangerschapsmode van Atelier Maman willen we jou elke dag inspireren en adoreren. Mooi zwanger dankzij comfy wear die je zwangerschap nog iets relaxter maakt.

Altijd comfy, wat je ook doet

Je kledingstijl groeit gedurende deze maanden natuurlijk mee met je buik. We ontwikkelden voor jou een collectie boordevol hippe zwangerschapskleding met steeds de nodige aandacht voor comfort. Door de aangename stoffen en de prachtige designs voel jij je altijd op je gemak, waar je ook bent.

We zijn dol op onze yogacollectie boordevol joggings en leggings in zachte tinten en dito materialen. Je gaat er als vanzelf volledig in ontspannen. Hij staat namelijk niet voor niets bekend voor zijn casual en effortless karakter. De band van de broek zit ook heerlijk hoog en rekt mee met je buikje. Ideaal voor tijdens een yogasessie en om je ademhalingsoefeningen in te doen. Of anders gewoon gezellig mee de sofa op!

Een geribde lange jurk in T-shirtstof mag natuurlijk niet ontbreken. Stretcht lekker mee en zorgt voor maximum comfort voor je bovenlichaam. En hij staat natuurlijk ook superleuk, zeker met een vlotte sneaker.

Zwangerschapsmode dus voor elk stadium dat je deze 9 maanden zal beleven. Dat is al een geruststelling op zich en vooral een zorg minder, toch?

TOP